Advertisement

Burak Yılmaz Trabzonspor : SON DAKİKA | Burak Yılmaz Trabzonspor'a! Burak Yılmaz Çin ... / Galatasaray 2 1 trabzonspor burak yılmaz maç sonu açıklama.

Burak Yılmaz Trabzonspor : SON DAKİKA | Burak Yılmaz Trabzonspor'a! Burak Yılmaz Çin ... / Galatasaray 2 1 trabzonspor burak yılmaz maç sonu açıklama.. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Trabzonspor'da kadro dışı kalan golcü oyuncu burak yılmaz'ın takımdaki günlerinin sayılı olduğu iddia ediliyor. .göndermek için gün saydığı burak yılmaz'ın bu hareketi taraftarları şaşırtmadı.burak yılmaz'ın trabzonspor kariyeri yine olaylı bir şekilde son bulmuş oldu. Burak yilmaz konusu burak yılmaz'ın transferi konusunda da başkan usta'nın yoğun mesai verdiğini dile getiren saral, burak'ın trabzonspor'da oynama arzusu var ve bu transferin gerçekleşme durumu açısından önemli. Trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz ve oyuncunun kulübü ile her konuda kesin olarak anlaşmaya vardı.

Ç in'de futbol yaşamına devam eden burak yılmaz ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Bonservis için ise çin ekibine 3.5 milyon euro + 500 bin euro bonus ödenecek. Trabzonspor 'da bu yıl 23 golle büyük katkı yaptı burak yılmaz. Si̇nyali̇ verdi̇ trabzonspor forması giyen burak yılmaz 'ın son dönemde adı sıkça beşiktaş'la anılıyor. Trabzonspor, burak yılmaz'ın transferi için beşiktaş'la görüşmelere başlandığını kamuyu aydınlatma platformu'na (kap) bildirdi.

Burak Yılmaz, Trabzonspor'daki 61. golünü Fenerbahçe'ye ...
Burak Yılmaz, Trabzonspor'daki 61. golünü Fenerbahçe'ye ... from im.haberturk.com
Si̇nyali̇ verdi̇ trabzonspor forması giyen burak yılmaz 'ın son dönemde adı sıkça beşiktaş'la anılıyor. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Fanatik'te yer alan habere göre, teknik direktör ersun yanal'ın da onay verdiği transfer için önümüzdeki günlerde somut adımların atılacağı öğrenildi. Trabzonspor, burak yılmaz transferini kamuyu aydınlatma platformu'na bildirdi. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz ve oyuncunun kulübü ile her konuda kesin olarak anlaşmaya vardı. Bordo mavili yönetimin sözleşme feshi için burak ile görüşeceği iddia edilirken, tecrübeli oyuncu için başakşehir'in takipte olduğu söyleniyor. Trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz'ın transferinde gün sayıyor.

Milli futbolcunun bu davranışı da daha imzayı atmadan taraftarları mest etti.

Fakat ben trabzonspor 'da kalmayı tercih ediyorum dedi. Bordo mavili yönetimin sözleşme feshi için burak ile görüşeceği iddia edilirken, tecrübeli oyuncu için başakşehir'in takipte olduğu söyleniyor. Trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz'ın transferinde gün sayıyor. Trabzonspor'un burak yılmaz hayali gecikmeli de olsa gerçek oldu. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, bordo mavililer ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Trabzonspor, burak yılmaz transferini kamuyu aydınlatma platformu'na bildirdi. Sakat sakat bide yasi ilerlemis olsa bile 20 den aşaga gol yok. Geçen sezon galatasaray'dan çin'e transfer olan burak yılmaz, eski takımı trabzonspor'a döndü. Yılını kutlamaya hazırlanan trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor, çin süper ligi takımlarından beijing guoan'da forma giyen milli futbolcu burak yılmaz'ın transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı. Trabzonspor'da burak yılmaz'ın takım kaptanlığının yönetim kurulu kararıyla alındığı bildirildi. 31 yaşındaki futbolcunun kısa zaman içinde trabzon'a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor.

Trabzonspor'da bursaspor maçında oyundan alınırken taraftara el hareketi yapan burak yılmaz'ın sözleşmesinin alacaklarına karşılık feshedildiği iddiası gündeme bomba gibi düşerken başkan ahmet ağaoğlu'ndan konuyla alakalı bir açıklama geldi. Trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz'ın transferinde gün sayıyor. Burak yılmaz, trabzonspor'a transferiyle ilgili olarak ilk açıklamalarını yaptı. Burak yilmaz trabzonspor ile burak yilmaz oldu. Fakat ben trabzonspor 'da kalmayı tercih ediyorum dedi.

Trabzonspor Burak Yılmaz ile prensipte anlaştı - Spor ...
Trabzonspor Burak Yılmaz ile prensipte anlaştı - Spor ... from cdn-amk.sozcu.com.tr
Trabzonspor transfer çalışmalarına devam ederken golcü takviyesi için burak yılmaz ismi gündeme geldi. Trabzonspor, burak yılmaz'ı transfer etti mi? Çin süper ligi ekiplerinden beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Golcü oyuncudan haber gelmesinin ardından yöneticiler transferi bitirmek için çin'e gidecek. Fanatik'te yer alan habere göre, teknik direktör ersun yanal'ın da onay verdiği transfer için önümüzdeki günlerde somut adımların atılacağı öğrenildi. 31 yaşındaki futbolcunun kısa zaman içinde trabzon'a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor. Kap açıklamasının ardından burak yılmaz, beşiktaş'a dönüşü hakkında kişisel instagram hesabından bir açıklama yaptı Burak, türkiye'ye ve trabzonspor formasına geri döndüğü için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Bu şartlarda kulübümüze transferi gerçekleşen burak yılmaz'a geçen süre zarfında belirli periyotlarla ve gecikmeli olarak ödemeler yapılmıştır.

Beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, bordo mavililer ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Bonservis için ise çin ekibine 3.5 milyon euro + 500 bin euro bonus ödenecek. Trabzonspor kulübü, futbolcu burak yılmaz'ın alacakları için yasal girişim başlatmasına ilişkin açıklama yaptı. Burak yılmaz'ın yıldız olduğu yer trabzonspor'dur. Burak yılmaz, trabzonspor'a transferiyle ilgili olarak ilk açıklamalarını yaptı. Trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz ve oyuncunun kulübü ile her konuda kesin olarak anlaşmaya vardı. 32 yaşındaki forvet için ödenecek bonservis ve oyuncunun yıllık ücreti de belli oldu. Başkan muharrem usta, imza töreninde yaptığı açıklamada, trabzonspor için önemli bir gün olduğunu belirterek, trabzonspor ve türk futbol tarihinde çok önemli yeri olan burak yılmaz ile yeniden bir yolculuğa başlıyoruz. Trabzonspor'da burak yılmaz'ın takım kaptanlığının yönetim kurulu kararıyla alındığı bildirildi. Kulübün ücretinde indirim talep ettiği burak yılmaz'ın bu teklifi büyük oranda kabul ettiği ve kontratının bitiş tarihi olan 2020'ye kadar trabzonspor'da forma giymeye devam edeceğini yönetime ilettiği bildirildi. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Bunun haricinde yönetimin uyguladığı herhangi bir ceza yok. Golcü oyuncudan haber gelmesinin ardından yöneticiler transferi bitirmek için çin'e gidecek.

Trabzonspor'da burak yılmaz krizi devam ediyor. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Burak yılmaz, trabzonspor'a transferiyle ilgili olarak ilk açıklamalarını yaptı. Trabzonspor ile burak yılmaz arasında yaşanan sözleşme feshi noktasındaki görüşmelerde önemli mesefa kat edildi. Burak yılmaz'ın yıldız olduğu yer trabzonspor'dur.

Trabzonspor'da Burak Yılmaz Şoku - Son Dakika Spor
Trabzonspor'da Burak Yılmaz Şoku - Son Dakika Spor from foto.sondakika.com
Sporx'in, trabzonspor, burak yılmaz'ın sözleşmesini tek taraflı feshettiği iddiasına kulüp başkanı ahmet ağaoğlu'ndan yanıt gecikmedi. Bu şartlarda kulübümüze transferi gerçekleşen burak yılmaz'a geçen süre zarfında belirli periyotlarla ve gecikmeli olarak ödemeler yapılmıştır. Sakat sakat bide yasi ilerlemis olsa bile 20 den aşaga gol yok. Trabzonspor'da sezon sonu takımda kalıp kalmayacağı merak edilen golcü futbolcu burak yılmaz, son olarak almanya'da ameliyat olmuştu. 2009/2010 ara transfer döneminde transfer olduğu trabzonspor'da 2,5 sezon forma giyen deneyimli golcü burak yılmaz trabzonspor'a geri döndü. Burak yilmaz trabzonspor ile burak yilmaz oldu. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Fakat ben trabzonspor 'da kalmayı tercih ediyorum dedi.

Trabzonspor, burak yılmaz'ı transfer etti mi?

Sporx'in, trabzonspor, burak yılmaz'ın sözleşmesini tek taraflı feshettiği iddiasına kulüp başkanı ahmet ağaoğlu'ndan yanıt gecikmedi. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Çin süper ligi ekiplerinden beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Golcü oyuncudan haber gelmesinin ardından yöneticiler transferi bitirmek için çin'e gidecek. Trabzonspor'da kadro dışı kalan golcü oyuncu burak yılmaz'ın takımdaki günlerinin sayılı olduğu iddia ediliyor. Trabzonspor, burak yılmaz'ın transferi için beşiktaş'la görüşmelere başlandığını kamuyu aydınlatma platformu'na (kap) bildirdi. Galatasaray 2 1 trabzonspor burak yılmaz maç sonu açıklama. 31 yaşındaki futbolcunun kısa zaman içinde trabzon'a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor. Trabzonspor eski futbolcusu burak yılmaz'ı kadrosuna katmak için artık gün sayıyor. Ben şaşırmadım trabzonspor u sildiğini çünkü trabzonspor sildi burak yılmaz ı bence çok arayacak inşallah yanılırım. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Burak böylece yeniden trabzonspor forması giyebilmek için tam 3 milyon euro'dan (yaklaşık 13 milyon tl ) vazgeçti.

Trabzonspor'da sezon sonu takımda kalıp kalmayacağı merak edilen golcü futbolcu burak yılmaz, son olarak almanya'da ameliyat olmuştu burak yılmaz. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak.

Posting Komentar

0 Komentar